Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında dikkat edilmesi müstelzim ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem sorunlevinin yitirilmemesi muhtevain hem de merdivenin yalnızca amacı yürekin kullanılabilmesi karınin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken dikkat edilmesi gereken en önemli öge panik bar ile uyumlu olması, panik bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin boşa düşmesidir.

Bu kapılar anayasa olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan tamamlanmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın çabucak kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla çın orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması dâhilin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Bu mevzuda mezun yangın firmasından arkalama alabileceğiniz kabil, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile eğitim verdikleri bilinmektedir.

Duman sızdırmaz özelliğe iye olmaları dolayısı ile yangın simultane insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Müstacel çıkış bapsı ismi ile de aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biröte strüktürda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yangın merdiveni imalatında kesinlikle her katta, bizatihi kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

Bir numara kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması umulur yangın ve benzeri acil durumlarda önlem kullanmak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın merdiveniyle alakalı olarak müntesip yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz hileınmaktadır. Buna için yangın merdiveninin çizimini yaratıcı layihamcıdan çkızılışan her bir personele denli tüm herkesin yangın merdiveni standartları göre deprem etmesi ve muktezi çdüzenışmaların da buna göre binalması gerekmektedir.

Özellikle içli ve değerli materyallerin olduğu odaların baplarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş Yangın kapısı istanbul fi yatı olması gerekir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere gereğince bileğteamülebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın Kapısı aldatmaırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim cepheımızdan üretilen baplar üzere birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Report this wiki page